Ketifilmdag

Op 29 april organiseren de keti’s hun jaarlijkse ketifilmdag. Met maar liefst 4 films op het programma en enkele lekkere versnaperingen zullen ze een volledige middag/avond vullen voor jullie. De eerste film ‘Finding Dory’ start om 14 uur. Dit is een prachtig verhaal van de vis Dory die helemaal alleen moet overleven in de diepe zee.

Om 16 uur start ‘Vaïana’. Een prinses die op zoek gaat naar een eiland om haar volk van de ondergang te redden. Daarna is er eventjes pauze en rond 19.30 uur gaat de film ‘Mike and Dave need wedding dates’ van start voor de iets ouderen. Dit is een hilarische komedie van twee jonge mannen die dringend op date moeten.

We sluiten af met ‘Split’ , een horror van formaat waarin Kevin ontdekt dat hij 23 persoonlijkheden heeft. Deze laatste film begint om 21.30 uur.

Voor 1 film betaal je 3 euro, voor 2 films 5 euro, voor 3 films 8 euro en voor alle films slechts 10 euro. De keti’s kijken er alvast naar uit en hopen jullie allen te zien op 29 april! Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook zeker welkom!